Νέα - Ανακοινώσεις

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους (αθλητικό κόσμο και μη-αθλητικά σωματεία,την Ε.Π.Σ.Μ.),όσους μας συμπαραστάθηκαν με κάθε τρόπο στο βαρύ πένθος μας και εκείνους που παρεβρέθησαν στην επικήδεια λειτουργία του πολυαγαπημένου,εκλιπόντος ποδοσφαιριστή μας ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΤΣΙΡΑΝΙΔΗ ..

Το Δ.Σ του Α.Π.Σ  ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ 

Το Δ.Σ.,το προπονητικό team,οι ποδοσφαιριστές και η σχολή ποδοσφαίρου του ''ΑΠΣ ΑΧΙΛΛΕΑ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ'' εκφράζουν τα θερμά συλληπητήρια τους στην οικογένεια του ιδρυτικού μέλους και επί σειρά ετών προέδρου της ομάδος μας, Γρηγοριάδη Αναστάσιο.Τεράστια η προσφορά του εκλειπόντος στο σύλλογο μας..

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει..

Τη Δευτέρα 30/9 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί στις κερκίδες του γηπέδου του Αχιλλέα Τριανδρίας η ενημέρωση-επίσημη έναρξη των ακαδημιών της σχολής ποδοσφαίρου Αχιλλέα Τριανδρίας.Πέραν της ενημέρωσης,στα πλαίσια καινούργιων δράσεων θα πραγματοποιηθούν
Α) Αγώνας μεταξύ παιδιών και γονέων σε μικτές ομάδες,
Β) Αγώνας μεταξύ προπονητών και γονέων σε μικτές ομάδες.
Παρακαλούμε πολύ να συμμετέχετε για να περάσουμε καλά με τα παιδιά μας!

Η Διοίκηση της Σχολής Ποδοσφαίρου ΑΠΣ Αχιλλέα Τριανδρίας σας προσκαλεί στη συνάντηση γονέων που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24/9/2018 και ώρα 19:30 στο Δημοτικό Γήπεδο του Αχιλλέα Τριανδρίας.

Σελίδα 1 από 3

Ακολουθήστε μας

Ακολουθήστε μας στα social media

Πληροφορίες

2310925003
Γυμναστηρίου 1, Τριανδρία, 55337, Θεσσαλονίκη

Χορηγοί

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες... Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.